Bezoek Symo op Food’in Sud en SMAHRT


Notice: Undefined variable: author_id in /data/sites/web/magnetischemarketingbe/subsites/symo.staging.magnetischemarketing.be/wp-content/themes/magma-bb-theme-child/content-single.php on line 27
Pierre Christiaens | Biografie

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Food’in Sud

Van 26 tot 28 januari geeft Symo terrasinspiratie op Food’in Sud in Marseille. Deze tweejaarlijkse beurs voor restaurant- en hotelprofessionals met een mediterraan tintje toont innovaties en oplossingen in de restauratie- en hospitalitysector. Meer dan 300 standhouders nemen je drie dagen lang mee op een zuiderse trip vol tips en inzichten. Je vindt Symo in Hall 1, stand 04 D.

26-28 januari 2020, Parc Chanot, Marseille

https://foodinsud.com/


SMAHRT

Tijdens dezelfde periode kan je ons ook bezoeken op SMAHRT in Toulouse. Met 13.000 bezoekers en meer dan 280 exposanten, heeft de SMAHRT zich gevestigd als een onmisbaar evenement voor professionals in de restaurant-, horeca- en cateringsector in het Zuidwesten van Frankrijk.

Je vindt er wedstrijden, culinaire demonstraties van sterrenkoks en conferenties. SMAHRT staat garant voor een goed gevuld programma van 4 dagen vol ontmoetingen, zaken en gezelligheid. Bezoek ons op stand 4A03.

26-29 januari 2020, Parc des Expositions, Toulouse

https://www.smahrt.com

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com