19 tips voor een succesvol rokers- of winterterras


Notice: Undefined variable: author_id in /data/sites/web/magnetischemarketingbe/subsites/symo.staging.magnetischemarketing.be/wp-content/themes/magma-bb-theme-child/content-single.php on line 27
Pierre Christiaens | Biografie
winter-of rokersterras

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Winter- en rookterrassen zijn een belangrijke trend. Van zodra het ook maar enigszins kan willen we buiten zitten. Deze trend is goed zichtbaar in een stad zoals Kopenhagen. Alhoewel deze hippe Deense stad zeer noordelijk is gelegen vind je er tijdens de winter overal volledig overdekte terrassen. Want de mensen willen buiten zitten.


Ook in onze steden zet deze tendens zich sterk door en vind je steeds meer winterterrassen. Deze evolutie werd sterk aangewakkerd door het rookverbod in de horeca. Voor een zaak die zichzelf en vooral zijn klanten respecteert is het belangrijk de rokers voldoende comfort te bieden en ze niet zomaar zonder beschutting op straat te zetten.

Een goed winterterras biedt in de eerste plaats bescherming tegen regen, wind en koude. Maar hoe begin je aan zo’n winterterras ? Speciaal voor de horeca heeft Symo Parasols deze checklist met 19 tips voor een succesvol winter- of rokersterras ontworpen. Deze checklist helpt u hierbij. We sommen op waaraan u moet denken bij het inrichten van uw winterterras.

We wensen u veel leesplezier en onze adviseurs staan graag tot uw beschikking. Vraag gratis advies bij u ter plaatse.

Lees hier alle 19 tips voor een succesvol winter- of rokersterras!

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com